15 fakta om mig

 1.  Jag började rita och teckna när jag var runt 13. Har haft mina perioder utan, men nu tecknar jag mer än någonsin!
 2. Jag publicerade min första bok när jag var 17 år.
 3. Jag har ett väldigt exakt gehör när det kommer till musik.
 4. Jag har Aspergers syndrom.
 5. Jag är mixed race, min mamma kommer från indien (med vissa rötter från portugal) och min pappa från sverige (ack värmland du sköna, du hääääärliga land...)
 6. Jag är gay. I stort sätt. Eller, jag dras så mycket mer åt kvinnor än män att det inte är lönt att kalla sig bisexuell.
 7. Jag är transsexuell, trots att jag inte lever ut det. Har för mycket att tänka på innan jag kan börja med en transition.
 8. Jag identifierar mig som kristen.
 9. Jag älskar knasiga hårfärger!
 10. Jag håller på med bågskytte då och då.
 11. Jag är ett stort fan av Harry Potter, och jag samlar på Harry Potter prylar. Jag har även den opopulära åsikten att man kan vara fan enbart utifrån filmerna. Av någon anledning fångade filmerna mig mer än böckerna... jag vet, opopulär åsikt!
 12. Jag samlar på flöjter och enkla blåsinstrument t.ex blockflöjter, ocarinor, tin whistles m.m
 13. Jag älskar att läsa, men mest facklitteratur, lyrik/poesi eller novellsamlingar. Jag gillar även ljudböcker och har snöat in mig på Storytel.
 14. Trots att jag älskar böcker, så är jag mer förtjust i fantasy- och sci-fi-filmer än böcker. Jag tror det är för att i filmer är det en tydlig visuell bild av hur världarna och karaktärerna ser ut. Det blir för abstrakt för mig att läsa böcker av den sorten då fantasy och sci-fi är så komplext.
 15. Min favoritpoet är helt klart Edgar Allan Poe.

Om mig

Jag har haft ett relativt dramatiskt liv. Jag har autism och det kommer garanterat komma upp på den här sidan några gånger här och där. Jag har även multipel personlighetsstörning, även om den är i hyfsat chack just nu. Jag har överlevt självskadebeteende, övergrepp, misshandel, ungdomshem, sjukhusvistelser och psykoser. Men det har nog bara gjort mig lite visare ;)

Min historia kan du läsa om i fliken i menyn ovan.