Blogg: Mina dagar

19. okt, 2019

Endast "Scribbling Trix: Digital sketch book and Poetry scribbles" finns tillgänglig nu. Bok på Lulu och ebok på Adlibris, Lulu och Issuu.

Tog ner "Besynnerligt, ljust och poetiskt" eftersom den behöver omarbetas några gånger till.

17. okt, 2019

Jag har tidigare publicerat böcker och även medverkat i böcker, men det var minst 3-4 år sen nu. Men nu så var det dags igen tyckte mitt kreativa jag! Så nu presenterar jag:

Scribbling Trix: Digital sketch book and Poetry scribbles
En bok med mestadels illustrationer och cartoons, men även lite poesi på engelska.

Besynnerligt, ljust och poetiskt
En textsamling med noveller, korta berättelser, memoarer och poesi. Hela mitt textarkiv från Poeter.se mellan 2008 och 2019.

Är supernöjd med böckerna och de går redan att beställa på Lulu. Inom kort kommer även boken "Besynnerligt, ljust och poetiskt" gå att beställa i alla online bokhandlar som t.ex Adlibris, Bokus etc. "Scribbling Trix" går bara att beställa via Lulu samt finns även som ebok, men eboken finns i alla online bokhandlar. Det är bara den fysiska boken som är lite begränsad och bara finns tillgänglig på Lulu.

Så jäkla glad! Nöjd med både innehåll och hur jag designat dom! Så himla proffsiga. Wow!

12. okt, 2019

Nu är vi hemma hos min mammas (och min) vän Maria och hennes man. De har ett jättefint hus på landet. Det är så skönt att komma bort lite. Särskilt när man har depression och liksom behöver masa sig hemifrån för att få ett miljöombyte. Tog med mig baryton-ukulelen. Kommer spela lite här sen. Tog även med skolböckerna. Ändå lite mysigt att läsa ute på landet långt hemifrån. Läser ju på distans, så jag har den här möjligheten.

Seriöst, deras gästrum ser ut som ett hotellrum!

12. okt, 2019

Psykologi och Filosofi-plugg även på en lördag! Det är så roliga ämnen att läsa. Jag vill tipsa alla studenter som som har iPad från 2018 och övriga motsvarande versioner om appen GoodNotes 5 och om Apple Pencil. Det är så praktiskt att ha alla anteckningar i appen och att man kan skriva med sin egen handstil med Apple Pencil precis som om det vore papper och penna. Förutom att man slipper bära med sig tio anteckningsböcker.

Jag älskar traditionella medel som anteckningsböcker när det kommer till poesi och liknande, men i mina studier är iPad, Apple Pencil och GoodNotes ovärdeliga! Love it!

GoodNotes synkar sig med iCloud så de finns tillgängliga i alla enheter och man kan självklart exportera till PDF så man lan skriva ut eller back up:a filerna på andra enheter som t.ex en extern hårddisk eller liknande. Förlåt att jag tjatar om detta, men GoodNotes har gjort mina studier så mycket enklare och det har gjort det roligt att studera.

/Trix

11. okt, 2019

Min ebok "Scribbling Trix" finns nu ute i nätbokhandlarna!